Vahinkotarkastus

Vahinkotarkastus

Vahingon sattuessa ole yhteydessä meihin 040-1633101 tai vakuutusyhtiöösi ja täytä vahinkoilmoitus (sähköiset vahinkoilmoitukset / puhelinpalvelu) joko internetissä tai puhelimitse ja varaa aika meiltä, niin me huolehdimme kaikesta muusta. Teemme vahinkotarkastuksen asiakkaan aikataulun mukaan (mahdollisiman nopeasti), otamme kuvat ja kertaamme vahingon asiakkaan kanssa – mitä tapahtunut, milloin ja kerromme jatkotoimenpiteet asiakkaalle.

Kaskovahingossa, eli kun olet itse syyllinen, sinun tulee tehdä vahinkoilmoitus. Vahingosta tulee maksaa omavastuuosuus suoraan korjaamolle. Vakuutusyhtiö selvittää bonusten menetyksestä aiheutuvat kulut.

Liikennevahingossa

Liikennevahingossa, eli kun vastapuoli on syyllinen, sinun on huolehdittava, että vastapuoli tekee vahinkoilmoituksen. Sinulle ei koidu vahingosta kuluja. Otat vain yhteyttä meihin ja me korjaamme autosi uudenveroiseksi.
Halutessasi voimme noutaa auton pihastasi ja palauttaa se samaan paikkaan korjattuna.

Hinta-arviot etukäteen

Hinta-arviot etukäteen

Arvioimme korjaus- ja maalaustyölle hinnan etukäteen, jolloin asiakkaalle ei tule yllätyksiä kustannusten suhteen (on tapauksia jolloin kustannusten arvioiminen edellyttää tarkempaa tutkimusta, eli pitää tutkia pintaa syvemmältä). Käytämme vakuutusyhtiöiden käyttämää Cabas- vauriotarkastusjärjestelmää.